Gør jeres medarbejdere, kunder, netværk og eksperter til virksomhedens mini-antropologer og idemagere, ved at give dem en nem måde at bidrage med deres ideer og observationer.

Det er nemt og hurtigt fordi 8ideas Spot’It anvender den standard internet browser, som er på respondentens Smartphone eller Tablet og der er ikke behov for en speciel App.

Medarbejdere som har adgang til 8ideas i forvejen logger ind med deres almindelige login information. Kunder, borgere, forbrugere eller medlemmer, som du ønsker at involvere, men ikke nødvendigvis betale licens for kan gå direkte til 8ideas Spot’It’s idéformular og aflevere deres ide eller observation med eller uden foto eller video. Dem betaler I ikke licens for, men en lav pris pr. ide de afleverer og I sætter selv overliggeren.

Du kan teste 8ideas Spot’It lige her og nu:

qrcode_spot'it

Scan QR koden med din Smartphone eller tast denne URL i din internetbrowser: ext.8ideas.dk

Send os en idé og vedhæft et foto. Hvis du udfylder med navn og email, så returnerer vi et screenshot til dig, hvor du kan se, hvordan din idé er blevet modtaget i 8ideas, så du kan få en idé om hvordan man systematisk kan arbejde videre med ideer fra medarbejdere og kunder.