8ideas blev etableret i 2011 af Søren Kielgast, Tomas Vedsmand og Max Stern Dahl.

Partner, CEO
BBA
E: sk@gemba.dk
M: +45 4036 5501

Søren har mange års praktisk erfaring inden for innovation, forretningsudvikling og ledelse og har i de sidste 15 år været aktivt involveret i udviklingen af innovative ideer og projekter – for både etablerede virksomheder inden for IT, industriel produktion, service og fødevareindustrien og en bred vifte af nystartede virksomheder. Søren har desuden stor erfaring i udvikling og implementering af IT-baserede systemer, der forenkler og forbedrer forretningsprocesser og skaber målbar værdi for brugeren.
Partner, CTO
BCs Computer Science
E: max@8ideas.dk
M: +45 26155102

Max har altid været interesseret i udviklingen af nye og innovative ideer. Blandt disse ideer, var ønsket om at skabe en ny online platform, som kunne bruges til at hjælpe grupper af mennesker med at udvikle ideer på samme tid – uanset geografi, sprog og tidszoner, og samtidigt finde ud af, hvor kvaliteten i idéudviklingsprocessen skabes, så de rette teams efterfølgende kan sammensættes til at drive ideerne videre. Dette resulterede i en første version af det som nu er blevet til 8ideas og som er blevet videreudviklet over de seneste 18 måneder. Derudover har Max mange års erfaring inden for web-udvikling på Linux.
Partner
Cand.scient.soc., Ph.D.
E: tv@8ideas.dk
M: +45 4036 5502

Tomas har mere end 15 års erfaring inden for innovation, forretningsprocesser og strategi. Tomas har stor viden om, hvordan man strukturerer innovationsprocesser, styrer og leder innovation, og hvordan man kan opbygge og opretholde en innovationskultur. Tomas har arbejdet med rådgivning, facilitering og innovation management gennem et utal af projekter som rådgiver for såvel nystartede virksomheder som etablerede virksomheder og organisationer. Tomas har erfaring inden for sektorer som fødevarer, detailhandel, byggeri, clean-tech og servicesektoren. Tomas har en baggrund i forskellige konsulentvirksomheder.