Skærmbillede 2015-05-04 10.56.13Vores white paper – 8ideas System – beskriver en ny måde at arbejde med idéudvikling og innovation på gennem effektiv inddragelse af dine medarbejdere og kunder ved hjælp af et udfordringsbaseret værktøj.

8ideas er et online-værktøj og en forretningsproces, der motiverer og accelererer idéudvikling og innovation i organisationer.

Med hjælp fra en enkel, systematisk proces, løses udfordringer effektivt og på kort tid. Løsninger er baseret på en bred inddragelse af ledere og medarbejdere og 8ideas bidrager effektivt til at styrke følelsen af ​​ejerskab til projektet.

Desuden med 8ideas er det muligt at involvere kunder, brugere og andre interessenter og give dem mulighed for at bidrage til at finde løsninger på en konkret udfordring.

8ideas kan kombineres med andre idé udvikling og innovation metoder, såsom workshops, brainstorms, metoder til afdækning af brugerbehov, prototyping osv.

8ideas er bygget på international teori og praktisk erfaring inden for idéudvikling og innovation, herunder vores mange års erfaring med at udvikle og implementere innovationsprojekter og nye forretningsideer.

Download her: 8ideas_WhitePaper_System

 

Skærmbillede 2015-05-04 10.55.50Vores white paper – Unlock the innovations capacity – beskriver, hvordan man kan åbne op for innovationskapaciteten i virksomheden ved at kombinere god innovationsledelse med et digitalt værktøj til videndeling og idéudvikling.

En udfordringsbaseret platform kan være en effektiv måde at drive innovation på ved at inddrage organisationen i en systematisk proces til at løse konkrete udfordringer virksomheden står med.

Det er væsentligt at kombinere en effektiv online proces med en offline co-creation proces, der involverer ledere, medarbejdere og eventuelt kunder og samarbejdspartnere.

Download her: 8ideas_WhitePaper_Capacity