Næsten alle virksomheder og organisationer har en interessant innovations ressource tæt på virksomheden, men af kulturelle årsager – eller blot mangel på viden og de rigtige værktøjer – er de ikke i stand til at omsætte denne ressource til værdi.

Vi taler aktiv inddragelse af medarbejdere, forbrugere og kunder eller netværk og eksperter.

Idéer bliver sjældent født på kontoret eller i bestyrelseslokalet. Idéer bliver født i den situation, hvor et behov opstår, hvor en kombination af begivenheder gør alting klart for den enkelte, hvor noget helt forskelligt fra den normale situation finder sted.

Men hvordan kan din virksomhed eller organisation udnytte dette, hvis I ikke har en nem metode til at opfange ideerne på og det rette værktøj til at behandle dem efterfølgende?

8ideas Spot’It er svaret på dette spørgsmål.

Gør jeres medarbejdere, forbrugere, kunder, netværk og eksperter til virksomhedens antropologer og idemagere, ved at give dem en nem måde at bidrage med deres ideer og bemærkninger.

Udstyr dem med 8ideas Spot’It som gør deres SmartPhones eller Tablets til et professionelt værktøj til at optage fotos, videoer, sms’er og talebeskeder som dokumenterer deres idé eller observation.